lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet


Vuosi on taas kerran vaihtunut. Ylihuomenna maanantaina on seuraava kontrollikäynti polilla. Kävin eilen verikokeissa ja muita tutkimuksia ei nyt tehdäkään. Kun ei ole ollut mitään oireita, eikä ole tehty mitään kuvantamistutkimuksia, niin ei tarvitse stressata käyntiä tippaakaan. Seuraavaksi kontrollikäynnit siirtynevät puolenvuoden väleihin.
Syksy oli vaaleineen kiireinen, mutta nyt olen ollut jo pari kuukautta lomautettuna. Työpaikassa alkoi jälleen työt vähentyä talveksi, joten ilmoitin työnantajalle, että minä voin lähteä ensimmäisenä lomille, kun oli niin kiireiset kuukaudet takana. Olenkin ollut nyt pari kuukautta flunssassa ja käynyt sen vuoksi lääkärissä jo kolmesti. Tänään on taas huomattavasti parempi päivä, joten ehkä flunssa alkaisi jo helpottaa.
Vaalihommelit menivät kohtuullisesti syksyllä. Ammattiliiton vaaleissa sain riittävästi kannatusta, jotta sain seuraaviksi neljäksi vuodeksi kaksi hallintopaikkaa. Kunnallisvaaleissa sain 48 ääntä, jotka ei tietenkään riittänyt valtuustopaikkaan. Kunnallisvaalien vaalityö jäi lähinnä ammattiliiton vaalien päällekkäisyyden vuoksi niin olemattomaksi, että äänimäärä kyllä tyydyttää kovastikin. Kunnallisvaaleista jäi arvokkaat opit vastaisuuden varalle. Nyt on hyvä käsitys miten ja millaisin panostuksin on mahdollista päästä läpi tulevaisuudessa. Luottamusmiesvaalit menivätkin sitten täysin penkin alle. Sainpa siitäkin prosessista kuitenkin paljon opiksi.
Aloitin loppu syksystä uuden vajaan vuoden kestävän koulun, jossa opiskellaan yhteiskuntavaikuttamisen eri tapoja. Koulu vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Olen myös päättänyt pyrkiä kevään yhteishaussa opiskelemaan ammattikorkeakouluun aikuispuolelle työn ohessa yhteisöpedagogiaa.
-Tapio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti