sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kolmet vaalit kerralla...


Kävin viime viikolla kontrollissa, jossa todettiin että kaikki on edelleen hyvin. Kainalot, kaula, soliskuopat ja vatsa ultrattiin eikä suurentuneita imusolmukkeita havaittu.  Seuraava kontrolli on kolmen kuukauden kuluttua. Silloin tulee hoitojen päättymisestä kuluneeksi kaksi vuotta.  Jos seuraavassa kontrollissa ei havaita muutoksia, niin kontrollien väli kasvatetaan puoleen vuoteen. Lääkäri kertoi, että jos syöpä pysyy poissa kaksi vuotta kantasolusiirron jälkeen, on hyvin harvinaista että se enää uusii. Jollain tavalla asia lämmitti mieltä, vaikka olen kyllä aina nauranut todennäköisyyksille. Kertoihan kokenut imusolmukesyöpäspesialisti edellisen uusiutuman jälkeen, että olen ainut hänen tietämänsä uusiutuma minulla kyseessä olevaan harvinaiseen hodgkinin alatyyppiin.
Syksy hiipii hurjaa vauhtia päälle. Tuntuu kuin kesää ei olisi ollutkaan. Kesä on ollut niin kiireinen että aika on kulunut päivätyön lisäksi lähinnä tietokoneella. Välissä oli tosin parin viikon kesälomakin. Päivitin aiemmin, että teemme ammattiosaston toimistolla remonttia joka valmistuu kesäkuuksi. Remontti on edelleen kesken, kun heinäkuussa toimistotiloissa sattui vesivahinko. Valmiiksi tehty keittiö ja wc-tila piti purkaa kokonaan välipohjaan asti. Tilat ovat nyt kuivat ja ensi viikolla pääsemme jatkamaan remontin loppuun. Vesivahingon aiheuttajasta ja maksajasta on riita taloyhtiön kanssa. Olen joutunut teettämään erilaisia asiantuntija tutkimuksia selvityksiä yms. ja joutunut olemaan niiden vuoksi paljon pois töistä. Olenkin tehnyt sitten pitempiä työpäiviä että olen saanut tehtyä tunnit täyteen. Työkavereilla on ollut välillä pinna kireällä kun meikäläinen on ollut kokoajan menossa.
Seuraavan viiden viikon aikana järjestetään kolmet vaalit joissa olen ehdokkaana. Sähköliiton edustajiston vaali on jo menossa, ja äänestysaikaa on vielä jäljellä ensi viikon perjantaihin. Keskiviikkona oli työpaikan pääluottamusmiehen ehdokasasettelukokous jossa asetuin ehdolle pääluottamusmieheksi. Vaalit järjestetään postiäänestyksenä ilmeisesti parin viikon kuluttua. Kunnallisvaalit saadaan käytyä ensi kuun loppuun mennessä. Kohta alkaisi kunnallisvaaleihin valmistautuminen toden teolla. Sähköliiton edustajiston vaalit on vienyt keväästä asti kaiken vapaa-aikani kun roolini vaaliryhmän vaalityössä nousi merkittäväksi. Toisilla kunnallisvaaliehdokkailla on kampanjat pyörineet mainoksineen, nettisivuineen yms. jo pitempää. Minä pääsen työstämään kuntavaalikampanjaani aikaisintaan vasta ensi viikolla.
-Tapio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti