tiistai 14. joulukuuta 2010

Remissio

Toistaiseksi kaikki on mennyt viimeiseltä hoitojaksolta kotiutumisen jälkeen loistavasti. Ainoastaan veren maksa-arvoissa on jotain poikkeavaa, joka monesti kuuluu asiaan, mutta jota seurataan. Ensimmäinen kontrollikäynti hoitojen jälkeen oli viime tiistaina. Erikoistuva lääkäri oli taas vähän pihalla ja jäi arpomaan, että jatkuuko hoidot vielä kainalon sädehoidolla. Minulle oli erikoislääkäri kertonut sairaalajakson lopussa ettei sädehoitoa kannata antaa, mutta asia viellä tarkistettiin uudelleen. Perjantaina minulle soitettiin ja ilmoitettiin ettei sädehoitoa tule vaan seuraava kontrolli on maaliskuussa. Kontrollit on aluksi kolmen kuukauden välein ja joka toinen kerta tehdään kuvantamistutkimuksia. Seuraava kontrolli on siis maaliskuun alussa jolloin kontrolloidaan ainoastaan verikoe. Luulen että päivittelen jatkossa blogia vain jos terveydessä tapahtuu jotain, joten toivon että blogin seuraava päivitys tulee vasta maaliskuussa.
-Tapio

2 kommenttia:

 1. Hei Tapio!

  Kiitos blogista. Olen myös Hodgkin-potilas. Toivottavasti paranit nyt lopullisesti tästä hodarista! Pidän peukkuja, että konrolleissasi ei enää ikinä löydy mitään poikkeavaa.

  Itselleni on annettu 2 ABVD-kuuria, joiden ansiosta tuumorit ovat pienentyneet ja aktiivisuus lakannut. Luvassa vielä 2 ABVD:tä ja sädetys.

  T: Ellis

  VastaaPoista
 2. Hei Ellis
  Toivottavasti hoitosi on onnistuneet suunnitelmien mukaan ja paranet.

  VastaaPoista