torstai 12. elokuuta 2010

Karvanlähtöaika

Hoitojen aloituksesta on nyt kulunut 16 päivää ja verikokeiden perusteella olen toipunut niin hyvin ensimmäisestä hoitojaksosta, että seuraava hoitojakso on ilmeisesti tarkoitus aloittaa ensi tiistaina. Veren trombosyytti pitoisuuskin nousi, joten pääsimme perheen kanssa lähtemään muutamaksi päiväksi mummolaan.
Nyt se tuli äijälle sitten karvan lähtöaika. Toissapäivänä huomasin, että hiukset alkoivat irtoilla isompina tuppoina kun vähän tukisti, myös parta ja kaikki ihokarvat alkaa olla aika löyhästi ihossa kiinni. Ajoin hiukset ja parrankin pois jottei joka paikka olisi täynnä hiusten pätkiä. Hiuksista viis kun ei niitä kehuttavasti ollut ennen hoitojakaan, muuta parta olis ollut mukava pitää kun on ollut kokoajan parta viimeiset 10 vuotta. Vaikkei juuri muita vaivoja olekkaan, niin nyt taas tunteekin itsensä sairaaksi ainakin kun katsoo peiliin. Elättelen toiveita että saisin viellä pitää kulmakarvat ja silmäripset.
Vointi on ollut jo toista viikkoa liki normaali, poislukien muutaman päivän kestänyt omituinen käden lievä kipuilu, josta pitää mainita ensi viikolla osastolla.

Isännöitsijä taitaa palata ensi viikolla lomalta, ja saakin alkaa heti järjestämään tilalleni taloyhtiöön uuden puheenjohtajan.
Tulipa myös viestiä, että työn ohessa käymäni erikoisammattitutkintokoulutuskin jatkuu kahden viikon kuluttua.
Täytynee alkaa soittamaan sinnekkin ja yrittää järjestellä opintoja jotenkin.
Kolmen viikon kuluttua alkaa taas kesätauon jälkeen ammattiyhdistyksen syyskausi ja kuukausikokouksineen, täytyy ilmeisesti heti valita yhdistykselle vara taloudenhoitaja hoitamaan tehtäviäni ollessani pitempään sairaalassa. Sitten pitäisikin miettiä syyskokoukseen mennessä kykenenkö jatkamaan tehtävässäni ensi vuonna, myös yhdistyksen historiikkiprojektin porukalle on ilmoitettava etten ole toistaiseksi käytettävissä. Hitto kun on niin vaikea tietää missä kunnossa sitä on ensi vuonna. Aikaa tulisi kuitenkin olla käytettävissä ensisijaisesti kuntoiluun, perheelle, opiskeluun ja heti kun mahdollista töihin.

-Tapio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti