tiistai 18. helmikuuta 2014

Uusi koti uudet kujeet


Tiputtelen tässä vatsakudoksiin gammanorm-infuusiota ja päätin pitkästä aikaa katsoa, vieläkö blogini on olemassa. Täällähän tämä vielä näyttää olevan. 

Viimeisen päivityksen jälkeen on tapahtunut paljon. Muutimme uuteen kotiin ja nyt olemme saaneet jo sisustettuakin paikat pääosin.  Hankimme paljon uusia kalusteita joten Ikean kalusteiden kasausohjeet pyörivät nyt silmissä nukkuessakin. Kävin marraskuussa opintomatkalla Brysselissä. Matka sujui hyvin ja sain paljon uutta tietoa EU:n toiminnasta. Opintomatkan jälkeen kyseinen yhteiskuntavaikuttamisen koulutusohjelma valitettavasti loppui. Sain koulutusohjelman aikana paljon ystäviä eripuolilta suomea.

Äidin hautajaiset järjestettiin joulukuun alussa. Äiti ei kuulunut kirkkoon joten minä sain vanhimpana poikana kunnian puhua haudalla. Se oli minulle todella tärkeää.

Vuosi on alkanut hyvin. Olen pysynyt kohtuullisen terveenä ja pari viikkoa sitten käymässäni syöpäkontrollissakaan ei havaittu mitään erityistä. On syytä olla kiitollinen.

Viime vuoden lopulla koulutehtävät meinasivat vähän ruuhkautua hautajaisjärjestelyiden vuoksi. Nyt kaikki on mennyt hyvin ja kursseista on tullut kiitettäviäkin. Koulussa on mennyt niin hyvin että otin ylimääräisiä kursseja ja aloitin myös samanaikaiset opinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa. Aloin opiskelemaan avoimella puolella humanistisessa ammattikorkeakoulussa järjestö ja nuorisotoimintaa. Tarkoituksenani on opiskella liiketalouden ohella mahdollisimman paljon järjestötoimintaa, jotta valmistuttuani voisin helposti lukea työn ohessa toisenkin korkeakoulututkinnon.

Viime viikolla ajattelin ottaa taas uuden haasteen vastaan ja päätin että järjestämme kesällä 2015 ammattiliiton kesäpäivät Oulussa. Odottelen vielä muiden alueella toimivien ammattiosastojen päätöksiä lähteä mukaan järjestelyihin ennen kuin asia lopullisesti varmistuu. Elämä jatkuu täysillä…
-Tapio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti