sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syysloma

Olen syyslomalla. Koulusta on syyslukukauden ensimmäinen jakso takana ja kaikki on mennyt loistavasti. Alan pikkuhiljaa päästä opintojen vaatimaan rytmiin. Teija on toista päivää vatsataudissa ja odottelen olevani seuraavaksi vuorossa...

Kävin syyskuussa verikokeissa, joista todettiin että vasta-aine tasot olivat viitealueella, tosin alueen alarajalla. Sovimme että jos syksyllä tulee infektioita, niin lisäämme gammanorm-lääkityksen määrää. Olen vääntänyt useamman viikon taas poskiontelotulehdusten kanssa ja aion olla ensi viikolla yhteydessä polille lääkityksen nostosta.

Äiti joutui taas eilen ambulanssikyydillä sairaalaan. Nyt tosin sairaalaan lähtö tapahtui riittävän ajoissa eikä mitään akuuttia vaaraa ole. Syynä sairaalaan lähtöön oli jälleen veren korkea hiilidioksidipitoisuus. Edellisen kirjoituksen jälkeen tämä onkin jo toinen vastaava sairaalakeikka. Äidin tila on taas kohentunut nopeasti ja hän päässee alku viikolla kotiin.

Saimme juuri myytyä rivitaloasuntomme ja ostimme omakotitalon. Muuttamaan pääsemme marras- joulukuun vaihteessa. On todella hienoa päästä asumaan omaan taloon. Saamme vihdoin itse päättää kaikista asumiseen liittyvistä asioista. Olen niin täynnä taloyhtiössä asumista ja taloyhtiön hallitustyöskentelyä. Keväällä aloin taloyhtiön puheenjohtajaksi ajatuksella että tehdään vähätkin asiat yhdessä hallituksen muiden jäsenten kanssa. Todellisuus oli silti jotain muuta. Laskin että olen kevään jälkeen käynyt taloyhtiön asioista yli kuusikymmentä sähköpostikeskusteluketjua ja lukuisat puhelut päälle.

Odottelen malttamattomana marraskuun loppua. Pääsen muutamaksi päiväksi Brysseliin tutustumaan Euroopan parlamentin päätöksentekoon ja päätöksentekijöihin. Marraskuu on työn täyteinen syyskokousten, liiton edustajistonkokouksen, Brysselin matkan, pikkujoulujen ja muuton siivittäminä. Eli kun joulukuun toiselle viikolle selviää hengissä, niin sitten voi hetken hengähtää rauhassa uudessa kodissa.
-Tapio

2 kommenttia:

 1. Elämän täyteistä elämää- Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Olen iloinen puolestasi, että sait uuden mahdollisuuden elämään.
  Ota siitä kaikki irti ja iloitse ja nauti ja jaa ilosi perheesi kanssa.
  Terv: Yksi joka ei tunne sinua mutta kuitenkin myötäelän kanssasi,
  itse menetin läheisen samalle taudille mutta on ilo seurata että on joku
  joka on selättänyt itse Herra Hoddingin.

  VastaaPoista