tiistai 14. toukokuuta 2013

Ei suvuttainen hypogammaglobulinemia

Siinä uusin diagnoosi viralliselta nimeltä.
Kävin viime viikon maanantaina infektiopolilla opettelemassa lääkefirman edustajan opastuksella infuusiopumpun käytön ja samalla sainkin ensimmäisen infuusion. Tekniikka vaikutti aika simppeliltä, eikä ongelmia tullut. Tiistaista lauantaihin olenkin sitten ollut kovassa kuumeessa sängyn pohjalla. Kuume ei johtunut mitenkään tiputuksesta, vaan koko perhe oli sairaana ensin lapset, sitten Teija ja lopuksi minä.

Kävin perjantaina lääkärissäkin, jossa jälleen todettiin paha poskiontelotulehdus. Sain taas vaihteeksi antibioottikuurin. Nyt täytyisi saada itsensä sellaiseen kuntoon, että pääsisin kuun lopulla siihen FESS-leikkaukseen. Odottelen edelleen puhelua myös hammaspuolelta. Kävin viime viikolla hammaslääkärissä, mutta toinen paikatuista hampaista vihoittelee edelleen eikä sillä kärsi puremaan. Olen ollut melkeinpä viikon taas sisällä ja pää alkaa hajota. Viikonlopuksi pitäisi ajaa Raaseporiin opiskelemaan, mutta just nyt ei kyllä nappaisi yhtään...
-Tapio 

2 kommenttia:

  1. No kyllä sinua nyt taas koetellaan. Johtuuko tuo hypogammaglobulinemia kantasolusiirrosta?
    Kiva kun jaksat välillä päivittää, siskoni silloin aikanaan löysi tämän blogin ja minä myös ensin ei tiedetty että me kumpikin seurataan samaa blogia, mutta matkalla Turkuun tuli puheeksi ja huomattiin että me molemmat puhuttiin samasta blogista, siskoni kyllä jäi sille reisulle. Tehtiinkö sinullekin kantasolusiirto Turussa?

    VastaaPoista
  2. Antaa koetella, koettelen takaisin :) Vahva oletus on että immuunipuutos johtuu juuri kantasolusiirrosta. Minulle tehtiin kantasolusiirto Oulussa.
    -Tapio

    VastaaPoista